حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد:

ریشه تمام مفاسد، دوری از اهل بیت است/محرم همه تبلیغات را خنثی می کند

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام فرحزاد گفت: ریشه تمام مفاسد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ما، در فاصله گرفتن از اهلبیت و عدم توجه به فرمایشان و دستورات ایشان در مورد نحوه زندگی، ازدواج، داد و ستد، خوراک و غیره بوده و تنها راه علاجش بازگشت بسوی اهل بیت است.
فرحزاد

به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد شب جمعه 8 مهر ماه در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها به سخنرانی پرداخت.
وی با یادآوری نزدیک شدن محرم الحرام و ایام عزاداری امام حسین علیه السلام به حدیثی از پیامبر صلوات الله علیه و آله اشاره کرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام در این حدیث می فرمایند که من منذر و هشدار دهنده هستم و معلم شما که باید شما را در این مسیر امامت و هدایت کند، حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام است و حسنات در امت به وسیله امام حسن علیه السلام نشر پیدا می کند و بوسیله امام حسین علیه السلام رستگار می شوید.

ریشه تمام مفاسد، دوری از اهل بیت است

حجت الاسلام فرحزاد با پرسیدن این سؤال که در زندگی تا چه اندازه به سبک زندگی اهل بیت پایبندیم؟ اظهار داشت: تمام مفاسد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ما، حاصل فاصله گرفتن از اهلبیت علیهم السلام و عدم توجه به فرمایشان و دستورات ایشان در مورد نحوه زندگی، ازدواج، داد و ستد، خوراک و غیره بوده و تنها راه علاجش بازگشت بسوی اهل بیت است، اگر ولایت اهل بیت را درست قبول کردیم تمام مفاسد دنیایی ما اصلاح می شود و اگر می بینیم اصلاح نشده است علت فاصله گرفتن از اهل بیت است.
وی به کم شدن آمار جرایم در ماه رمضان، محرم و صفر اشاره نمود و بیان کرد: طبق آمار، میزان جرایم و ناهنجار های اجتماعی در ماه های رمضان، محرم و صفر بسیار پایین می آید و این به خاطر خلوت انسان با خدا و اتصال و ارتباط بیشتر مردم با قرآن و اهلبیت بخصوص امام حسین علیه السلام در این ایام می باشد.

مدارک حقانیت شیعه در منابع اهل سنت بسیار بیشتر از شیعه است

حبیب الله فرحزاد با اشاره به این که 18 روایت از پیامبر صلوات الله در ذیل آیه «إِنَّما أَنْتَ مُنْذِرٌ وَ لِكُلِّ قَوْمٍ هادٍ[1]» در مورد هادی بودن حضرت علی علیه السلام در منابع اهل سنت آمده است، گفت: در ذیل این آیه که می فرماید: ای پیامبر تو فقط بيم دهنده ‏اى! و براى هر گروهى هدايت كننده ‏اى است؛ 18 روایت در منابع اهل سنت و 4 الی 5 روایت در منابع شیعه وجود دارد، یعنی چندین برابر ما اهل سنت در این مورد روایت نقل کرده اند که رسول خدا فرمود مراد از هادی امت، مولا علی علیه السلام است؛ و این نمونه نشان می دهد که سند حقانیت ما در منابع اهل سنت بیش از منابع شیعه است.

امام حسین باب بهشت

این نخبه تبلیغی به ترجمه فراز «وبالحسين تسعدون وبه تشقون. ألا وان الحسين باب من أبواب الجنة[2]» پرداخت و در ضمن خاطره ای توضیح داد: بهشت ابواب مختلفی دارد مانند جهاد و صوم که افراد ویژه و مخصوصی از آنها وارد خواهند شد، اما امام حسین علیه السلام دری است که متعلق به همه است و هر کس که محبت ایشان را داشته باشد و در راه نوکریشان تلاش کند مورد عنایت اهل بیت واقع می شود و بسیاری از افراد از این باب وارد بهشت خواهند شد.

امام حسین کشتی نجات

استاد حوزه در ادامه توضیح روایت به عامل سعادت و کشتی نجات بودن امام حسین علیه السلام اشاره نمود و بیان داشت: مراد این است که به وسیله امام حسین شما به سعادت می رسید و عامل و وسیله سعادت مندی شما ارتباط با امام حسین است.
وی در ادامه کلمه تشبث را معنا کرد و اظهار نمود: تشبث به معنای چنگ زدن بسیار محکم است مثل کسی که در دریا در حال غرق شدن است این فرد به هر چیزی که می تواند وسیله نجات باشد چنگ می زند، ما اینگونه باید به کشتی نجات چنگ بزنیم.

محرم همه تبلیغات را خنثی می کند

این نخبه تبلیغی با بیان اینکه در آخرالزمان هجمه های فرهنگی و تبلیغاتی بسیار زیاد می شود و در خانه ها نفوذ می کند، گفت: امروزه ما از هر طرف مورد هجوم تبلیغاتی هستیم، هر بچه دوسال به بالا با گوشی مشغول است و در فضاهای مجازی بسیاری از چیزهایی را که نباید ببیند، می بیند یا می شوند، ماهواره ها در داخل خانه ها بزرگترین ابزار تبلیغات و هجوم دشمن هستند، اما یک محرم که می آید همه این تبلیغات را خنثی می کند.
وی ضمن توصیه مردم به ارتباط بیشتر با دستگاه امام حسین علیه السلام، ادامه داد: سعی کنید کام طفل را با تربت امام حسین یا با آب فرات باز کنید چرا که روایت داریم که حضرت علی علیه السلام می فرماید من ضمانت میکنم بچه ای که با آب فرات کامش باز شود شیعه من می شود.
حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد در پایان با بیان اینکه به هر نحوی که می توانید در راه خدمت به امام حسین علیه السلام تلاش کنید، بیان کرد: هزینه برای امام حسین علیه السلام، هزینه برای تمام خوبی ها است زیرا کسی که با دستگاه امام حسین آشنا شود، عاشق ایشان می شود و هر کس عاشق امام حسین شد نماز خوان هم می شود و همیشه سعی می کند خود را شبیه امام حسین نماید.

پی نوشت:

[1] - سوره رعد، آیه 7.
[2] - البرهان في تفسير القرآن، ج‏3، ص: 232.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.